RADNO VREME
Radnim danima:
07.00 – 15.00h

KONTAKT
Tel: 023525688
Fax: 023525298

Mi u Trenču pratimo dešavanja na tržištu i podržavamo sve novitete u polju očuvanja životne sredine. U skladu sa tim, kod nas u firmi je moguće napuniti svoje električno ili hibrid vozilo na modernim EVlink punjačima, kompanije Schneider Electrics koja iza sebe ima više od 180 godina iskustva i tradicije.


Pored usluge punjenja u našem objektu, nudimo i ugradnju električnih punjača za vaše objekte. Pogodni su za punjenje u kućnim uslovima ili na privatnim imanjima (u zatvorenom ili otvorenom prostoru). Ovi punjači su otporni na sve vremenske prilike.

EVlink punjači imaju jačinu od 7.4kW i brzinu punjenja od 3 do 4 sata. Ovo vreme je potrebno da se napuni ceo automobil od 0 – 100%. Održivi transport je naša budućnost čiji broj pristalica svakodnevno raste. Postoje razne povlastice za vozače električnih automobila koje popularizuju ovakav vid saobraćaja.


Trenč kompanija je deo ove promene. Čuvajte svoju okolinu, mislite zeleno i opredelite se za električna vozila.Superior Essex kompanija je vodeći dobavljač žice za proizvodnju transformatora, motora i generatora. Sa iskustvom dugim 85 godina, Essex kompanije predstavljaju globalnog lidera u proizvodnji i distribuciji bakarnih i aluminijumskih žica.